Hovedrengjøring

Overlat hovedrengjøringen til oss!

Rengjøring er ikke den morsomste delen av å ha en bolig eller leilighet, men det er allikevel en nødvendig del av vedlikeholdet av ditt hjem. Vi tar oss av alle typer hovedrengjøring du måtte trenge. Enten det er vårrengjøring, flyttevask eller ordinær hovedrengjøring så bistår vi med profesjonell og pålitelig renhold.

Vask av gulv og kroker

Med vår lange erfaring har vi høy kompetanse når det kommer til renhold av gulv. Flater som f.eks linoleum krever ph-nøytrale rengjøringsmidler for å bevare farge og vare lenger. For ekstra smuss og skitt benyttes overflatebehandlingen LPX som også fjerner skitt dypt nede i gulvbelegget. Vi sørger også for at gulvvasken ikke fjerner glans ved å påføre glasemiddel som i tillegg bevarer gulvet lengere. Parkettgulv vaskes med miljøvennlig såpe slik at du får flotte, rene gulv som bevarer glansen i flere år. Har du tepper i din bolig støvsuges disse med profesjonelle maskiner for en følelse av nye, rene tepper uten støv og skitt. Vi tar også kampen mot skitne fliser og fuger! Våtrom, kjøkken og fliser blir utsatt for både såperester, damp og slitasje. Vi sørger for en riktig rengjøring av dine fliser og fuger for et strålende rent resultat.

Fjerning av matlukt og fett

Området som er mest ubehagelig å rengjøre for de fleste er kjøkken og fettansamlingen man ofte finner rundt komfyren. Fett kan være vanskelig å fjerne med vanlige rengjøringsprodukter. Ved å benytte miljøvennlige svanemerkede produkter fjerner vi både fett og matlukt fra ditt kjøkken. La oss ta hovedrengjøringen av ditt kjøkken for deg!

Klingende rent baderom

Baderom og kjøkken er de to viktigste rommene og holde rent, samt fri for bakterier og annet smuss. På baderom danner det seg ofte bakterier og såperester i sur og basisk tilstand. I dusjen samler det seg ofte kalk og såperester som både kan se ille ut og lukte ubehagelig. En hovedrengjøring av baderommet gir deg et skinnende rent bad, helt fritt for bakterier og med frisk god lukt.

Slipp solen inn!

Vinduer er ofte vanskelig å få helt rene uten riktig produkter og hjelpemidler. Ved å la oss ta vindusvasken for deg kan du slippe solen inn gjennom skinnende rene glassflater. Vi forvasker vinduene med mikrofiberkluter for å deretter gå over glassflatene med både nal og klut. Vi sørger for at dine vinduer blir rene og pene både innvendig og utvendig, med karmer og lister.


Vår hovedrengjøring inkluderer:


- Fullstendig rengjøring av tepper, gulv og trapper

- Vask av hvitevarer, vifter, skuffer og skap

- Rengjøring av bad, fliser, dusj, vask og skap

- Vindusvask, utside og innvendig med lister og karmer

- Fjerning av peisos og heksesot

Ta kontakt med oss for mer informasjon om hovedrengjøring og hvordan vi kan hjelpe deg med renhold!