Dagligvask

Hverdagen er fylt med mer spennende ting å gjøre enn å vaske hjemme. Derfor tilbyr vi dagligvask av din bolig som et var våre hovedtilbud. Vi kommer hjem til deg etter avtale og sørger for et skinnende rent bad, kjøkken, stue og soverom, alt etter ditt ønske og behov. Ved å la oss ta oss av rengjøringen kan du bruke din fritid på mer spennende oppgaver og interesser. Vi har stort fokus på å levere en profesjonell og effektiv dagligvask som du kan stole på.

Å slippe fremmede inn i sin bolig er ikke beskymringsfritt og derfor ønsker vi å danne varige kundeforhold for dagligvask. Du skal som vår kunde alltid være fornøyd og trygg på at våre tjenester utføres av profesjonelle renholdere med lang erfaring. Oss kan du alltid stole på.

Miljøvennlig renhold

Vi benytter oss av miljøvennlige produkter for å gjøre ditt hjem skinnende rent. Både baderom og kjøkken kan by på vanskelig skitt og smuss som krever riktig behandlig. Vi tar på oss kampen mot den vanskelige smussen, slik at du slipper. Barn og husdyr krever at man bruker ufarlige rengjøringsmidler uten giftige stoffer, derfor benytter vi alltid produkter som er svanemerket.

Vi setter pris på en hyggelig uforpliktende prat om hvordan vi kan hjelpe deg med renhold.

Vi snakkes!